Bådoptagning med klubbens kran.

Sæsonen er ved at gå på held, og mange både skal på land. For at gøre det så smidigt som muligt så bestil tid på 74628985 mellem 8 og 16. Når båden skal op så vær mindst 2 personer til stede og have stativet gjort klar med klodser og hvad der eller skal til.

Hvad?

Fra 14.05.2018 er det hidtidige betalingsautomat afløst af et nyt kontant-frit system, hvor man køber sine ydelser med Dankort/kreditkort fra en PC eller telefon/tablet.
Samtidig er det hidtidige system af kodelåse og nøgler til klubhus, toilet og bad afløst af et nyt system, som bygger på individuelle pin-koder.

Afløsningen for både betalingsautomaten og kodelåsene hedder TallyKey, som kan håndtere både betaling og pinkoder til diverse nyopsatte kodelåse ... herunder også bommen til autocamperpladsen.

I forbindelse med ombygningen af vores havn i 2012, hvor vi fik nye flydebroer, blev der etableret et antal nye bådpladser. Hvis du står og mangler plads til din båd er du derfor så heldig at du kan få en sådan i en pragtfuld havn i bunden af den skønne Aabenraa fjord i Sønderjylland. Hvis du er interesseret kan du se vores takstblad her, og vores havnepersonale vil altid gerne svare på spørgsmål.  Anmodning om optagelse som medlem af klubben kan ske fra siden "indmeldelse"

Klubben har masser af aktiviteter, herunder Sejlerskole (for voksne), en aktiv junior-afdeling, kapsejlads hver torsdag og meget meget mere - se her på hjemmesiden for mere information.

Nye broer

Havnekontoret bestyres af:

Havnemester:
Niels Boysen

Havneassistent:
Karen Engedal

ÅBNINGSTIDER /ÖFFNUNGSZEITEN / OPENING HOURS

Fra 1. maj:

kl. 8.00 til kl. 9.00

samt

kl. 15.00 - 16.00

Havnemester kan kontaktes på tlf.: 40 42 33 46

STRØMFORBRUG VINTER 2020/21

Vinterliggere samt både der ligger på land, der bruger strøm, skal afregne strømforbruget.

Der skal på disse både være installeret en bimåler.

Forbruget for vinteren 2020/21 aflæses og afleveres til havnekontoret enten pr. mail eller pr. brev senest den 30. april 2021

Havnekontoret

Opråb

Har du tid og lyst til at være med til at støtte op om lidt mere samvær i klubben ?

Vi er nogle seniorer som mødes til en hyggesnak,

hver torsdag kl. 09:00 i Sejlerstuen/ASC.

I forbindelse med vores snak nyder vi et rundstykke, kaffe og "en lille en"

Ja, hvad kan man ikke få for 10 kr.

Vi ses i Sejlerstuen!