Kontoret

Telefon
Mobil
7462 8985
4042 3346
havnemester@aabenraa-sejlclub.dk

Åbningstider:

kl. 08.00 - 09:00

samt

kl. 15:00 - 16:00


Havnens Dag lørdag d.9. juni 2018 er nu afviklet med stor succes. Der var skønsmæssigt 5.000 mennesker på havnen, og de gav udtryk for at have haft en positiv oplevelse.

”Vild med Vand Udvalget” for Aabenraa Sejl Club takker derfor alle frivillige hjælpere og aktive deltagere for den store indsats, der blev ydet. Vi takker også alle, der så flot havde taget opfordringen op til at pynte deres både med signalflag. Det var et flot syn. Uden jer havde det ikke været muligt, at få afviklet dagen med så stor succes.

I forbindelse med arrangementet har ”Vild med Vand Udvalget” tilført ASC 2 nye krabbevæddeløbsbaner sponsoreret af Broager Sparekasse. Disse er nu med fiskestænger, net og spande placeret på broen ud for restaurant ”Skuden”.

I samme forbindelse og relateret til sikkerhed på havnen har ”Trygfonden” sponsoreret 25 børneredningsveste, som kan lånes ved besøg på havnen. Vestene er overdraget til ASC og opbevares i Juniorklubbens regi.

Endvidere har ”Vild med Vand Udvalget” finansieret nye tilplantede plantekasser og bænke til udsmykning af havneområdet.

Vi siger tak for i år og håber, I har lyst til igen næste år at give en hånd med.

VildVand2018