... direkte ved stranden / Åben hele året

Autocamperplads og strand

Camperpladsen ligger mellem sejlklubben og stranden med under 50 m til vandet. Der er gode sejl, bade- og fiskemuligheder lige uden for ”husdøren” – og fra alle pladser er der udsigt til Aabenraa Fjord.

Camperpladsen benytter fælles faciliteter med lystbådehavnen, og der er en hyggelig restaurant på stedet.

Afstanden til nærbutik ca. 100 meter og ca. 300 meter til nærmeste supermarked. Aabenraas gågade ligger under 1 km fra pladsen.

Aabenraa, som har stolte skibsbygger- og søfartstraditioner, ligger 25 km nord for den dansk tyske grænse, kun få kilometer fra motorvejen E45

Sæson: Åben hele året

GPS koordinater: N 55° 02'04" - Ø 09° 25'24"

Se også information på visitdenmark.dk

... directly at the beach

The camper area is positioned right between the yacht club and the beach, less than 50 m from the shoreline. You find plenty of sailing, bathing and fishing possibilities right on your doorstep – and every space has a panoramic view to Aabenraa Fjord.

The camper area shares common amenities with the yachting harbour, which also offers a nice restaurant.

The distance to the next convenience store is approx 100 metres and approx 300 metres to the next supermarket. The pedestrian zone of Aabenraa is only 1 km from the area.

Aabenraa, with its proud traditions of shipbuilding and shipping, is situated 25 km north of the Danish-German border and only a few kilometres from the motorway E45.

Season: All year
GPS coordinates: N 55° 02'04" - Ø 09° 25'24"

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Wohnmobilplätze direkt am Strand

... direkt am Strand

Die Wohnmobilplätze befinden sich zwischen dem Segelklub und dem Strand, weniger als 50 m vom Wasser. Sie finden gute Segel-, Bade- und Angelmöglichkeiten direkt vor der "Haustür" – und jeder Platz hat Ausblick auf die Apenrader Förde.

Der Wohnmobilplatz teilt Gemeinschaftseinrichtungen mit dem Jachthafen, wo es auch ein gemütliches Restaurant gibt.

Die nächste Einkaufsmöglichkeit liegt nur 100 Meter entfernt und der nächste größere Supermarkt ungefähr 300 Meter. Die Einkaufsstraße von Aabenraa finden Sie ungefähr 1 km vom Platz.

Die Stadt Apenrade, mit der stolzen Schiffsbau- und Seefahrttradition, befindet sich 25 km nördlich von der dänisch-deutschen Grenze, nur wenige Kilometer von der Autobahn E45.

Saison: Das ganze Jahr geöffnet.
GPS Koordinaten: N 55° 02'04" - Ø 09° 25'24"

sonderstrand

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4