kl. 08.00 - 09:30

weekend
Kl. 09:00 - 10:00

Nyt til ASC

I forbindelse med forberedelserne af ”Vild med vand” – ”Havnens Dag” lørdag d. 9.juni 2018 har Broager Sparekasse til ”Udvalget for Havnens Dag” sponsoreret en flot permanent krabbevædeløbsbane i rustfrit stål.

Krabbevædeløbsbanen indvies på Havnens Dag kort efter Borgmester Thomas Andresens åbningstale og er et nyt aktiv på havnen ved ASC for familier med børn i alle aldre.

Mere nyt

TrygVesteLigeledes har ”Udvalget for Havnens Dag” af ”Trygfonden” fået sponsoreret 25 redningsveste i forskellige størrelser til ASC. Vestene blev overrakt udvalgsformand Søren Vester i forbindelse med Standerhejsningen d.21.april 2018 og kan udlånes til alle med behov. Vestene opbevares i Juniorklubbens regi.

Vild-med-Vand-udvalget for Havnens Dag har holdt udvalgsmøde d. 16.04.2018

Log ind for at læse referatet.

Havnens Dag lørdag d.9. juni 2018 er nu afviklet med stor succes. Der var skønsmæssigt 5.000 mennesker på havnen, og de gav udtryk for at have haft en positiv oplevelse.

”Vild med Vand Udvalget” for Aabenraa Sejl Club takker derfor alle frivillige hjælpere og aktive deltagere for den store indsats, der blev ydet. Vi takker også alle, der så flot havde taget opfordringen op til at pynte deres både med signalflag. Det var et flot syn. Uden jer havde det ikke været muligt, at få afviklet dagen med så stor succes.

I forbindelse med arrangementet har ”Vild med Vand Udvalget” tilført ASC 2 nye krabbevæddeløbsbaner sponsoreret af Broager Sparekasse. Disse er nu med fiskestænger, net og spande placeret på broen ud for restaurant ”Skuden”.

I samme forbindelse og relateret til sikkerhed på havnen har ”Trygfonden” sponsoreret 25 børneredningsveste, som kan lånes ved besøg på havnen. Vestene er overdraget til ASC og opbevares i Juniorklubbens regi.

Endvidere har ”Vild med Vand Udvalget” finansieret nye tilplantede plantekasser og bænke til udsmykning af havneområdet.

Vi siger tak for i år og håber, I har lyst til igen næste år at give en hånd med.

VildVand2018