Jens Jacob meddelte os i går at han har fundet sig et nyt arbejde.

Fra den 01. december skal han være faglærer på EUC Syd.

Efter 10 år i ASC, med masser af arbejde i sommersæsonen, synes han, at det er på tide at prøve noget andet.

Jens fortæller, at han har haft det rigtig godt i de mange år, han har været hos os.

Vi i bestyrelsen er godt nok kede af, at Jens forlader klubben, men ønsker for ham, at han må få det rigtig godt i det nye job, og siger tak for det store arbejde han i gennem årene har udført.

Bestyrelsen går nu i gang med at undersøge markedet for hurtigst muligt at finde en, som kan tage over, så vi  bliver klar til den nye sæson.

Skulle der være nogen, som kender gode emner, så er de meget velkomne til at henvende sig til bestyrelsen.

pbs For at sikre hurtig og effektiv betaling, og for at undgå rykkerskrivelser og rykkergebyrer, anbefales det alle medlemmer, at tilmelde sig betalinger via Betalingsservice.

Endnu ikke medlem?
Så besøg tilmeldingssiden "Medlem af ASC"